Frokost og matservering

Mat og drikke

Frokost inkludert

Når du bestiller hotellrom hos oss er frokosten alltid inkludert. Et innbydende utvalg gir en bra start på dagen, og det får du hos oss!

 

Bevertning grupper | Birkebeineren Hotel | Lillehammer

Bevertning til grupper

Vi har gode erfaringer med å ha ettermiddags- og kveldssamlinger hos oss. Slapp av i en av våre sofaer med god drikke og litt fingermat. Eller ta en rolig stund i et av burene(!) i lobbyen. En tid å glede seg til.

 

Fingermat | Birkebeineren Hotel | Lillehammer

Partnere

Vi kan også anbefale vår samarbeidspartner i Lillehammer sentrum, Bryggeriet og 1847 Brenneriet. Tilbringer du dagen og ettermiddagen i Hunderfossen Eventyrpark, finnes det en rekke spisesteder å velge mellom.

 

I nabolaget

Vi syns selv vi bor i det beste nabolaget vi kunne fått. På alle sider har vi gode naboer og fin natur. Vi oppfordrer deg derfor til å bli kjent med nabolaget vårt i løpet av oppholdet ditt. Det er mye å velge i, men nedenfor har vi samlet noe av det vi mener du bør få med deg, både av restauranter og uteliv, bymiljø og aktiviteter.

I nabolaget

Oppleve

Lillehammer har mye å by på av naturopplevelser og fine kulturelle innslag. Vårt koselige sentrum innbyr til shopping og avslapning.

Aktiviteter

Ting å gjøre

Lillehamringer er "bortskjemte" med et stort utvalg av aktiviteter og arrangement de kan delta på til enhver tid. Her anbefaler vi deg noen av de beste aktivitetene du ikke bør gå glipp av før du drar.

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer