+47 61 05 00 80 booking@birkebeineren.no

Frokost og middag

Mat og drikke

Frokost inkludert

Når du bestiller hotellrom hos oss er frokosten inkludert. Et innbydende utvalg gir en bra start på dagen, og det får du hos oss!

Middag om ønskelig

Middagen lages av våre trivelige og dyktige kokker. De streber etter å benytte lokale råvarer så langt det lar seg gjøre.

Du bestemmer

Hos oss får du det som regel som du vil. Kokken har sjelden strikte menyer han forholder seg til, og liker i stedet å bruke råvarer han har for hånden. Det lages middag med stor variasjon i råvarer, og du får ikke det samme til middag selv om du bor hos oss i flere dager. 

Noen dager er vi heldige å ha fint vær, da fyrer vi opp grillen og tilpasser dagens meny deretter. 

Middagen er ikke inkludert i hotellbestillingen, men det er bare å gi oss beskjed hvis dere ønsker å spise hos oss.

Restauranten vil for øyeblikket ha begrensede åpningstider grunnet Covid-19.

 

I nabolaget

Vi syns selv vi bor i det beste nabolaget vi kunne fått. På alle sider har vi gode naboer og fin natur. Vi oppfordrer deg derfor til å bli kjent med nabolaget vårt i løpet av oppholdet ditt. Det er mye å velge i, men nedenfor har vi samlet noe av det vi mener du bør få med deg, både av restauranter og uteliv, bymiljø og aktiviteter.

Spise og drikke

Restauranter

Lillehammer har mange ulike restauranter å velge mellom. Steinovnsbakte italienske pizzaer i lun atmosfære og moderne lokaler eller biffhus i lokalene til en bryggerikjeller fra 1855 er noen av våre favoritter.

Aktiviteter

Ting å gjøre

Lillehamringer er "bortskjemte" med et stort utvalg av aktiviteter og arrangement de kan delta på til enhver tid. Her anbefaler vi deg noen av de beste aktivitetene du ikke bør gå glipp av før du drar.

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer

kontakt oss