kurs og konferanse 

Møterom Lillehammer

Små og store møterom

Vi har møterom som passer de fleste grupper opp til 75 personer. Ta kontakt med oss, så finner vi den løsningen som passer dere best.

ALT utstyr

Vi har alt av audiovisuelt utstyr, men ta gjerne kontakt om det er noe spesielt du lurer på.

kontakt oss vedrørende kurs og konferanser

Møterom | Birkebeineren Hotel | Lillehammer

Fasiliteter

Vi har et variert tilbud, både for små og store grupper. Våre fire lyse, fine møterom er i gangavstand fra Lillehammer sentrum og kan benyttes til mange formål; kurs, møter, kick-off, sosiale samlinger, årsmøter, avslutninger, seminarer og andre arrangementer.

Ønsker du servering, bistår vi selvfølgelig med det. 

Det meste av moderne audiovisuelt utstyr finner du hos oss. 

Kapasitet

Størrelse

Utsikten

U-bord: 28
Klasserom: 28
Kinosal: 35

Areal m²: 26
Takhøyde: 2,4 m

Haakon

U-bord: 28
Klasserom: 60
Kinosal: 80

Areal m²: 85
Takhøyde: 2,6 m

Mesna

U-bord: 26
Klasserom: 40
Kinosal: 60

Areal m²: 58
Takhøyde: 2,3 m skråtak

Svarga

U-bord: 20
Klasserom: 24
Kinosal: 45

Areal m²: 38
Takhøyde: 3 m skråtak

Stampa

U-bord: 18
Klasserom: 36
Kinosal: 49

Areal m²: 45
Takhøyde: 2,3 m

Før middag

Etter en lang dag i et møterom er det deilig å kunne slappe av med gode kolleger. Vi lager en mottagelse med det dere ønsker av fingermat og drikke. Slå dere ned i en av våre mange sofaer, ta en tur ned i lobbyen og sitt rundt treet vårt eller kanskje noen har lyst til å ta med seg et glass i buret?

Vi tilpasser oss deres behov og ønsker, og garanterer at dere får en trivelig ettermiddag og kveld.

Servering | Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Bevertning grupper | Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Fingermat | Birkebeineren Hotel | Lillehammer

Teambuilding

Vi samarbeider med dyktige aktivitetsleverandører og kan skreddersy teambuilding etter hvilket aktivitetsnivå dere ønsker. Med plassering rett nedenfor de olympiske anleggene kan dere velge mellom alt fra å ha en egen olympisk seremoni til bowling i hagen.

For de adrenalinsøkende kan vi friste med bob eller hjulbob, aking eller terrengsykling, for å nevne noe. Vi har uante muligheter både vinter og sommer, og vi kommer gjerne med noen forslag slik at dere har et utgangspunkt. Vår samarbeidspartner Team Kreaktiv har over 70 aktiviteter å velge mellom, så her er det bare å velge og vrake!

Aktiviteter for grupper | Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Aktiviteter for grupper | Birkebeineren Hotel | Lillehammer

I nabolaget

Vi syns selv vi bor i det beste nabolaget vi kunne fått. På alle sider har vi gode naboer og fin natur. Vi oppfordrer deg derfor til å bli kjent med nabolaget vårt i løpet av oppholdet ditt. Det er mye å velge i, men nedenfor har vi samlet noe av det vi mener du bør få med deg, både av restauranter og uteliv, bymiljø og aktiviteter.

I nabolaget

Oppleve

Lillehammer har mye å by på av naturopplevelser og fine kulturelle innslag. Vårt koselige sentrum innbyr til shopping og avslapning.

Aktiviteter

Ting å gjøre

Lillehamringer er "bortskjemte" med et stort utvalg av aktiviteter og arrangement de kan delta på til enhver tid. Her anbefaler vi deg noen av de beste aktivitetene du ikke bør gå glipp av før du drar.

Møterom Lillehammer

Er dere en bedrift, ett sportslag eller bare en gruppe som trenger møterom Lillehammer, vil Birkebeineren Hotell være stedet dere leter etter. Her tilbyr vi fire forskjellige møterom Lillehammer, i hyggelig atmosfære og personlig service. Alt av teknologiske nødvendigheter er allerede på plass slik at du enkelt kan koble til PC’en eller telefonen din og starte møtet.

Informasjon om møterom

Ved å bestille møterom Lillehammer på Birkebeineren Hotell kan vi garantere at du får ett vellykket møte. Vann og kaffe kan settes ut om det ønskes og fruktfat og kaker lages på bestilling. Ønsker dere mat etter lange dager med møte, vil dyktige ansatte ved Birkebeineren Hotell forberede gode måltider til dere både ved frokost, lunsj og middag. Her kan du selv komme med ønsker og kjøkkenet vil tilpasse seg så godt de kan etter hva som ønskes i gruppen. Vi tar selvsagt høyde for eventuelle matallergier og preferanser, og vi kan for eksempel lage vegetariske retter hvis det er ønskelig. Dere som gjester kan sette opp timeplanen slik dere ønsker og vi sørger for at alt er på plass når det skal.

Våre møterom Lillehammer er i forskjellige størrelse og kan ta alt fra 2 til 75 deltakere, avhengig av hva som ønskes. Det er prosjektor utstilt på 3 av 4 møterom Lillehammer og i det siste møterommet er en 80’ tommers flatskjerm med nyeste teknologi satt opp. Her kan du enkelt koble deg på og av via HDMI og Bluetooth. Seminarer, møter, samlinger eller filmtitting er noen av mulighetene som er tilrettelagt på møterom Lillehammer, Birkebeineren Hotell.

Etter lange dager i møterom Lillehammer og pauser fylt med god mat, er det godt å legge seg nedpå litt. Alle våre rom har behagelige senger hvor man kan samle energi til neste dag. Ønsker dere å være samlet, vil familierom og leiligheter passe til 4-6 personer. Er privatliv ønsket er det ikke noe problem å bo alene på våre dobbelt- eller singelrom. Er dere en gruppe på 20 eller 40 stykker, kan vi anbefale og ordne ett eller to helt egne hus bestående av 6 soveplasser i totalt 4 leiligheter. Da kan alle samles under samme tak. Utstyrt med gode sitteplasser, tv, 2 bad, 3 soverom og eget kjøkken er muligheten for samhold og kontaktskaping stor. Er dere en gruppe på 24 eller 48 vil alle kunne få soveplass rett ved siden av hverandre om ønskelig.

Vår døgnåpne resepsjon med hyggelige ansatte vil alltid være tilgjengelig for alle typer spørsmål og henvendelser. Har dere et av våre møterom Lillehammer og har behov for å skrive ut papirer eller problemer med det tekniske, er vi tilgjengelige. Kanskje har dere ønsker om å arrangere forskjellige ting på og rundt bygget, eller finne aktiviteter rundt i Lillehammerregionen. Vi har flere gode samarbeidspartnere og kan bygge en perfekt dag som starter i et av våre møterom Lillehammer.

Ved å legge møte, seminar eller samling på et av våre møterom, har dere hele Lillehammer by å utforske. Byen vår har en rekke aktiviteter som kan lette på stemningen etter lange dager sittende i møterom Lillehammer. Rett utenfor døren til Birkebeineren Hotell har dere et stort utvalg av turstier i flott natur, samt skiløyper på vinterstid.

Det er markerte sykkelløyper gjennom hele byen, så dette kan være en god måte å utforske byen på. Ta dere en felles tur ned til byen hvor det finnes et stort utvalg av spisesteder og barer. Det er også en rekke muligheter som kan gjøres samlet i gruppe. For eksempel kan du finne bedriften Escape Room, som tilbyr forskjellige vanskelige gruppeoppgaver, hvor man skal prøve å bryte seg ut av ulike situasjoner ved å samarbeide. Lillehammer Kino tilbyr mange av de nye filmene i store saler, hvor dere kan ta turen for en god filmopplevelse.

Av restauranter i nærområdet vil vi anbefale Bryggerikjelleren og Brenneriet som to av Lillehammers flotteste steder og restauranter. Disse er også gode samarbeidspartnere av Birkebeineren hotell, og kombinasjonen av å tilbringe dagen i et møterom Lillehammer hos oss avsluttet med en middag på et av disse stedene vil falle i smak hos de aller fleste.

Grunnen til at dere burde velge møterom Lillehammer hos oss på Birkebeineren Hotell er de rolige omgivelsene som omgir oss, den flotte naturen rundt hotellet, den gode plassen og de stille og behagelige omgivelsene inne på hotellet. Her vil du alltid bli møtt av en hyggelig resepsjon og kjøkkenpersonale, som er der for at du skal ha ett godt møte, samling eller seminar. Skal du ha møterom på Lillehammer er det hos oss du bør være!

Ønsker noen å trene i studio, spille fotball eller løpe på bane, er alt av anlegg for dette rett ved siden av hotellet. Velger man å benytte et av våre møterom har dere umiddelbar nærhet til Olympiaparken hvor mulighetene er mange for å få inn en god treningsøkt. Og etter en lang dag med møter, aktiviteter og mat kan vi tilby en avslappende badstue hos oss. Det kan du slappe helt av før du legger deg ned i de behagelige sengene vil tilbyr. En kopp kaffe, eller kakao? Det kan du bare ta når enn du måtte ønske det, gratis for deg som er gjest. Og god kaffe skal det alltid være på møterom: det ordner vi når dere booker møterom Lillehammer hos oss.

Birkebeineren har samarbeid med dyktige aktivitetsleverandører som kan legge til rette for samholdsbygging etter deres ønske. Grunnet den gode plasseringen til Birkebeineren Hotell, kan man ha alt fra egen olympisk seremoni til bowling på uteplassen. Er du på jakt etter noe med mer fart i, kan hjulbob, terrengsykling eller aking være aktuelt. Med vår samarbeidspartner Team Kreativ har du over 70 aktiviteter å velge i, så her er mulighetene mange for at du og din gruppe skal trives på Birkebeineren. Et møterom er ikke bare et møterom Lillehammer hos oss på Birkebeineren.

Hvilket møterom som passer din gruppe ulike faktorer: antallet mennesker som skal være i møterom samtidig, formålet med å leie møterom og hvilke aktiviteter dere skal bryne dere på utover dagen. Birkebeineren har flere års erfaring ved å holde møter for kunder og gjester. Ta kontakt med oss, og vi vil finne det rette møterommet for deg.

Ankommer du Birkebeineren Hotell med bil er det masse plass å parkere på. I tillegg til stor parkeringsplass har vi også gratis parkering. Hvis du har el-bil kan du også lade gratis som gjest hos oss. Totalt har vi 40 leiligheter på 60kvm og 54 soverom i ulike størrelser. Her kan mange samles med andre ord. Vi tilbyr også muligheten for vasking av klær om nødvendig og kjøleskap er også en mulighet på rommet om dette ønskes. Som eneste privateide hotellet i Lillehammer, har vi gjennom årevis av erfaring skapt en unik atmosfære som du kan bli en del av. Derfor bør du velge et møterom hos oss neste gang du er på Lillehammer.

Som tidligere nevnt er det mange muligheter hos oss hvis du skal kombinere samlinger med møterom og eventuell overnatting. Det er selvsagt også mulig å leie møterom hos oss selv om dere ikke skal bo her.

 

Skal derimot du og din gruppe bo her over flere dager, kan vi tilby gode rabatter. Her er litt informasjon om våre leiligheter og hotellrom:

Leilighet er en mulighet hvis dere er flere, og vil være sosiale gjennom oppholdet. Vi har totalt 40 leiligheter med mulighet for 8 sengeplasser per leilighet. Alle leiligheter som ligger i 2. etg har ballkong mens de i 1. etg har terrasse. Her har dere 2 bad, 3 soverom, en stue og kjøkken med alt av utstyr, spisebord for 6 personer, egen TV med tilkoblingsmuligheter via HDMI og Bluetooth, samt utemøbler hvis dere ønsker å sette dere ut. Alt dette på 60kvm, som er et godt valg om dere vil være sammen under oppholdet.

Av rom på hotellet har man totalt 55 rom å velge mellom i ulike kategorier: 33 dobbeltrom, 21 store dobbeltrom/familierom og ett superior rom. 20 av dobbeltrommene er «connecting rooms» som gjør at dørene kan åpnes mellom rommene om ønskelig.

Dobbeltrom er kompakte og hyggelige, og man kan enten ha utsikten ut mot byen eller mot hotellområdet. Rommene er 15-17 kvm og har egne bad. De har også TV og alle tilkoblingsmuligheter tilgjengelig. Noen er utstyrt med kjøleskap og vi her på Birkebeineren Hotell prøver så godt vi kan å tilby våre gjester ønsket romoppsett.

Store dobbeltrom er 32-35 kvm så her får du god plass. Her er det spisebord til 4 personer og sofa som kan trekkes ut til seng. Her også TV med alt av tilkoblingsmuligheter og bad. Disse rommene har kjøleskap og vannkoker.

Superiorrommene er mellom 32-28kvm og har kjøleskap, vannkoker med kaffe og te, samt mikrobølgeovn, ett spisebord og en liten salong med sofa og salongbord. Denne type rom er det få av, så du må være tidlig ute med å bestille. Dette er absolutt et godt valg hvis du ønsker det lille ekstra når du er på Birkebeineren Hotell.

Trenger du møterom Lillehammer er med andre ord Birkebeineren Hotell et godt valg for både lag og foreninger og firmaer i jobbsammenheng.  Her er mulighetene mange og servicen på topp. Fra du kommer til du drar vil alle ansatte ved Birkebeineren Hotell sørge for at du har det bra og at alt er på plass til ditt møte. Ta kontakt når som helst på døgnet og vi vil være tilgjengelig for å svare på dine henvendelser både på telefon og epost. Om du ønsker kan du også alltid besøke oss for en hyggelig prat over en kaffekopp. Bestill ditt møterom Lillehammer i dag.

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer