+47 61 05 00 80 booking@birkebeineren.no

kurs og konferanse på lillehammer

Kurs- og møterom

Små og store møterom

Vi har møterom som passer de fleste grupper opp til 75 personer. Ta kontakt med oss, så finner vi den løsningen som passer dere best.

ALT utstyr

Vi har alt av audiovisuelt utstyr, men ta gjerne kontakt om det er noe spesielt du lurer på.

kontakt oss vedrørende kurs og konferanser

Fasiliteter

Vi har et variert tilbud, både for små og store grupper. Våre fire lyse, fine møterom er i gangavstand fra Lillehammer sentrum og kan benyttes til mange formål; kurs, møter, kick-off, sosiale samlinger, årsmøter, avslutninger, seminarer og andre arrangementer.

Ønsker du servering, bistår vi selvfølgelig med det. 

Det meste av moderne audiovisuelt utstyr finner du hos oss. 

Kapasitet

Størrelse

s

Smittevern

Utsikten

U-bord: 28
Klasserom: 28
Kinosal: 35

Areal m²: 26
Takhøyde: 2,4 m

Haakon

U-bord: 28
Klasserom: 60
Kinosal: 80

Areal m²: 85
Takhøyde: 2,6 m

Mesna

U-bord: 26
Klasserom: 40
Kinosal: 60

Areal m²: 58
Takhøyde: 2,3 m skråtak

Svarga

U-bord: 20
Klasserom: 24
Kinosal: 45

Areal m²: 38
Takhøyde: 3 m skråtak

Stampa

U-bord: 18
Klasserom: 36
Kinosal: 49

Areal m²: 45
Takhøyde: 2,3 m

Før middag

Etter en lang dag i et møterom er det deilig å kunne slappe av med gode kolleger. Vi lager en mottagelse med det dere ønsker av fingermat og drikke. Slå dere ned i en av våre mange sofaer, ta en tur ned i lobbyen og sitt rundt treet vårt eller kanskje noen har lyst til å ta med seg et glass i buret?

Vi tilpasser oss deres behov og ønsker, og garanterer at dere får en trivelig ettermiddag og kveld.

Servering | Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Bevertning grupper | Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Fingermat | Birkebeineren Hotel | Lillehammer

Teambuilding

Vi samarbeider med dyktige aktivitetsleverandører og kan skreddersy teambuilding etter hvilket aktivitetsnivå dere ønsker. Med plassering rett nedenfor de olympiske anleggene kan dere velge mellom alt fra å ha en egen olympisk seremoni til bowling i hagen.

For de adrenalinsøkende kan vi friste med bob eller hjulbob, aking eller terrengsykling, for å nevne noe. Vi har uante muligheter både vinter og sommer, og vi kommer gjerne med noen forslag slik at dere har et utgangspunkt. Vår samarbeidspartner Team Kreaktiv har over 70 aktiviteter å velge mellom, så her er det bare å velge og vrake!

Aktiviteter Birkebeineren Hotel Lillehammer | Team Kreaktiv
Aktiviteter Birkebeineren Hotel Lillehammer | Team Kreaktiv

Hos oss finner du fem fine møterom i ulike størrelser. Skal du derimot arrangere større konferanser med flere hundre deltagere, vil vi nok anbefale noen av våre kolleger i hotellbransjen. Det er mange hotell som har store lokaler som passer utmerket til større konferanser og lignende. For møter og samlinger i hyggelig atmosfære, er vi det rette valget. 

Hvilket møterom som kan passe dere best, avhenger selvsagt av hvor mange dere er, formålet med møtet/kurset, andre aktiviteter i løpet av dagen og lignende. Vi har i flere år hjulpet en rekke av våre kunder med å finne det perfekte møterommet, og det vil vi fortsette med. 

I nabolaget

Vi syns selv vi bor i det beste nabolaget vi kunne fått. På alle sider har vi gode naboer og fin natur. Vi oppfordrer deg derfor til å bli kjent med nabolaget vårt i løpet av oppholdet ditt. Det er mye å velge i, men nedenfor har vi samlet noe av det vi mener du bør få med deg, både av restauranter og uteliv, bymiljø og aktiviteter.

I nabolaget

Oppleve

Lillehammer har mye å by på av naturopplevelser og fine kulturelle innslag. Vårt koselige sentrum innbyr til shopping og avslapning.

Aktiviteter

Ting å gjøre

Lillehamringer er "bortskjemte" med et stort utvalg av aktiviteter og arrangement de kan delta på til enhver tid. Her anbefaler vi deg noen av de beste aktivitetene du ikke bør gå glipp av før du drar.

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer

kontakt oss