treningsopphold

Treningsgrupper

mange muligheter

Profesjonelle utøvere eller barneidrett? Vi huser treningsgrupper på alle nivå.

Fasiliteter

Vi har en stor felles ski- og sykkelbod. I tillegg har alle leilighetene våre sin private ski- og sykkelbod.

kontakt oss for booking av trenings-gruppe

Canada ski-team | Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Canada ski-team | Birkebeineren Hotel | Lillehammer

Dette kan vi

Vi har i mange år vært en attraktiv base for treningsgrupper på alle nivå. Støtteapparatene til verdenseliten på både langrenn og skiskyting bor for eksempel hos oss hver gang det er renn og mesterskap på Lillehammer.

Vi har også en rekke treningsgrupper på lavere nivåer, både de som er hakket under verdenseliten og de som reiser til byen på cup med barnehånd- og fotball.

Våre 5 møterom er veldig fine som samlingsrom både før og etter trening. Storskjermer i hvert rom gjør det for eksempel enkelt å studere teknikk i etterkant.

Mat

Skal kroppen kunne yte på sitt beste må den også få energi- og næringsrik mat. Flere års erfaring med å tilrettelegge for treningsgrupper har gitt oss et godt grunnlag for å kunne dekke både frokost- og middagsbord med riktig type kost.

Fasiliteter

Vi har en vår egen smørebod: SmøreLab som er fullt utstyrt med det siste innen smøreutstyr fra SWIX. Denne kan fritt benyttes av våre gjester under oppholdet hos oss.

Alle leilighetene våre har egne ski- og sykkelboder, én bod per leilighet.

Med både kosthold og fasiliteter tatt godt hånd om, sørger vi for at rammene rundt treningsoppholdet deres er så optimale som mulig. Selve treningen overlater vi derimot til dere..

 

Som et frittstående lokalt hotell, er vi stolt sponsor av, og bidragsyter til, den lokale idretten i nærområdet. 

I nabolaget

Vi syns selv vi bor i det beste nabolaget vi kunne fått. På alle sider har vi gode naboer og fin natur. Vi oppfordrer deg derfor til å bli kjent med nabolaget vårt i løpet av oppholdet ditt. Det er mye å velge i, men nedenfor har vi samlet noe av det vi mener du bør få med deg, både av restauranter og uteliv, bymiljø og aktiviteter.

I nabolaget

Oppleve

Lillehammer har mye å by på av naturopplevelser og fine kulturelle innslag. Vårt koselige sentrum innbyr til shopping og avslapning.

Aktiviteter

Ting å gjøre

Lillehamringer er "bortskjemte" med et stort utvalg av aktiviteter og arrangement de kan delta på til enhver tid. Her anbefaler vi deg noen av de beste aktivitetene du ikke bør gå glipp av før du drar.

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer