Overnatting Hafjell

Hafjell er mest kjent for sitt alpinsenter som er et av Norges største, og for Hunderfossen Eventyrpark som kan by på en morsom opplevelse for hele familien. Om sommeren er Hafjell Bike Park åpen, her finner du et av Europas beste downhill-anlegg. I tillegg kan du ta gondolen opp fra Hafjell, og komme rett opp til et vell av gode tur- og sykkelmuligheter i Øyerfjellet. Av andre familietilbud som ligner litt på Hunderfossen Eventyrpark, finnes Lilleputthammer, Barnas Gård og Lekeland Hafjell. Alle disse er gode familietilbud som kan bidra til en minnerik ferie.

15 minutter sør for Hafjell finner man Lillehammer, og her finner du også Birkebeineren Hotell. Birkebeineren Hotell er et ypperlig valg hvis du er på utkikk etter overnatting Hafjell. Her finner du rom for familier, vennegjenger, idrettsgrupper, skoleklasser og forretningsreisende. Velger du å legge din overnatting Hafjell til Birkebeineren Hotell får du ikke bare oppleve Hafjell med sine mange muligheter, men du får også oppleve Lillehammer by både sommer som vinter. Lillehammer er en vakker by som er i stadig utvikling samtidig som lokalbefolkningen ikke glemmer de olympiske lekene i 1994.

Hotellet vårt er nylig pusset opp og vi har virkelig fått et ansiktsløft. Et helt nytt resepsjonsområde ble ferdigstilt i mars 2020 og her vil hyggelige resepsjonister ta deg godt imot når du ankommer hotellet vårt. Grunnene til å velge Birkebeineren Hotell som din base når du søker etter overnatting Hafjell er mange. Mulighetene for å samle familien eller vennegjengen på hotellet vårt er unikt i byen. Her tilbyr vi leiligheter på 60 kvadratmeter som har eget kjøkken med alt av kjøkkenredskaper inkludert stekeovn og kjøleskap. Leilighetene har spisebord til seks personer, 3 soverom og 2 bad. Her er det også en stue med bord, sofa og TV som har alt av tilkoblingsmuligheter. Dette er et godt valg hvis dere ønsker privatliv og muligheten til å være litt for dere selv til tross for at dere bor på hotell.

Av andre muligheter vi kan by på for din overnatting Hafjell har vi store familierom med plass til 4 personer eller connecting-dobbeltrom som gir gode muligheter til å være med barna, samtidig som man kan få litt privatliv. Store dobbeltrom er på mellom 35 og 37 kvadratmeter og har to senger og en sovesofa. Her er det eget spisebord til fire personer, kjøleskap og vannkoker.

Vi har også standard dobbeltrom på mellom 15 og 17 kvadratmeter som også har en dør imellom rommene som kan låses opp slik at den kan lukkes og åpnes som ønskelig. Alle rommene har TV med alt av tilkoblingsmuligheter og alle hotellgjestene våre får servert en god frokost fra klokken 07 til 10 hver morgen før du skal legge ut på en lang rekke aktiviteter som Lillehammer og Hafjell har å by på.

Bilturen er kort og rask på en flott motorvei (E6) fra Birkebeineren til Hafjell og tilbake. Hunderfossen Eventyrpark er en samarbeidspartner av Birkebeineren Hotell, og et besøk til denne familieparken er et minneverdig eventyr for hele familien. Barna vil nok huske de flotte opplevelsene lenge. Vi vil også selvsagt gjøre vårt beste for at dere får flotte opplevelser under oppholdet.  Etter lange dager med aktiviteter er det godt å komme tilbake til hotellet vårt for en avslappende kveld. Her kan du ta en tur ned til badedammen som ligger 100 meter nedenfor hotellet. Det er en populær badeplass i Lillehammer på sommeren og et perfekt sted å få kjølt seg ned på varme sommerdager. En rekke leker og moro for barna vil også være tilgjengelig for utlån hos oss, og vi har et stort uteareal for dette på hotellet. Fotballbaner og løpebaner er det også like utenfor døren vår.

Lillehammer by har også en rekke aktiviteter å by på for hele familien eller vennegjengen. Lillehammers gågate ligger en kort spasertur fra hotellet vårt hvis du legger din overnatting Hafjell til oss. Lillehammers gågate er kjent for å være en gate fylt med mennesker av alle nasjonaliteter, med et stort utvalg av butikker, både frittstående og kjedebutikker. Lillehammer Kunstmuseum, som ble designet av Snøhetta i 1994, er absolutt verdt et besøk. Ønsker familien en god filmopplevelse kan Lillehammer Kino anbefales med sine store kinosaler som har alt av det nyeste innen film. Et godt utvalg av flotte restauranter og utesteder finnes det også i sentrum. Bryggerikjelleren er en samarbeidspartner av Birkebeineren hotell og er et utmerket valg for de som ønsker å smake på noe av det beste Lillehammer har å by på innen mat.

Etter en lang dag i byen er det godt å komme tilbake til hotellet og slappe av. Ta deg gjerne en pause i vår nye badstue. Neste dag vil du kanskje ta turen til Lysgårdsbakkene olympiske anlegg. Her ble alle øvelser i skihopp utført under OL. I dag kan alle som ønsker enten ta heisen opp eller gå alle trappene til toppen. Smør en god niste og ta med noe godt å drikke før dere begir dere ut på de 932 trinnene som fører til topps. Belønningen er en unik utsikt over Lillehammer.

Vil du føle på adrenalin og spenning på en tidligere olympisk arena, vil vi også anbefale deg å ta turen til Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane. Som eneste i Skandinavia er dette moro for hele familien. På vinteren kan du bli med på bobraft og taxibob og på sommeren kan man ta en tur med hjulboben. Denne banen ligger like ved Hunderfossen og er en artig opplevelse man burde få med seg når du er i området.

Hva med å besøke 200 forskjellige bygninger fra 1200-tallet helt fram til i dag? Og oppleve en rekke aktiviteter for hele familien? Da er Maihaugen som ligger rett bortenfor Birkebeineren Hotell et sted dere burde besøke. Som Norges største friluftsmuseum er det mange muligheter for en spennende dag også der.

Som eneste privateide hotell i Lillehammer har Birkebeineren Hotell et helt unikt særtrekk som får deg til å føle deg hjemme. Her har vi behagelige og fine omgivelser og de ansatte er her for å legge til rette for at du skal få en god opplevelse under ditt besøk til Hafjell og Lillehammer. I tillegg til å ha en fin pris, har vi en hyggelig betjening, dyktige renholdere og flinke kokker som alle vil at du skal ønske å komme tilbake til oss. Det er nettopp derfor vi oppfordrer akkurat deg og din familie til å velge Birkebeineren Hotell når du er på utkikk etter overnatting Hafjell. Her tilpasser vi oss så godt vi kan slik at du skal få den ferien du trives med. Reiser dere flere familier sammen kan vi for eksempel plassere dere i nabo-leiligheter, rom ved siden av hverandre eller andre løsninger. Er det noe annet du lurer på om er mulig, er resepsjonen på Birkebeineren Hotell tilgjengelig døgnet rundt for å bistå. Vi har leker og utstyr som barna kan låne, og store uteområder som passer perfekt både til lek og grilling. Hvis dere heller vil ha en kinokveld i ett av våre møterom, kan dette også enkelt ordnes.

Legg besøket til en by der opplevelsene blir forstørret og der distansene er korte. Det helhetlige inntrykket av byen og omgivelsene vil forhåpentligvis gi dere en bedre ferie eller tur enn dere i utgangspunktet hadde forventet. Legger du din overnatting Hafjell til Birkebeineren Hotell vil du ikke angre. På sommerstid er gjestene våre stort sett på besøk for å gjøre det samme som deg og dermed kan nye vennskap bli skapt mellom både unge og voksne. Et sted å slappe av der du kan ta livet med ro er hos oss på Birkebeineren Hotell. Vi vil skape fine stunder og sørge for at din ferie, helgetur eller dagstur blir bedre enn forventet.

Ikke nøl med å ta kontakt, du bør være tidlig ute for å booke din overnatting Hafjell hos oss. Vintertid eller sommertid, våre resepsjonister anbefaler aktiviteter som passer for deg og leder deg frem til aktiviteter som passer dine interesser. Vil du bestille kan du benytte våre nettsider og vil du slå av en prat eller har noen spørsmål, er vi tilgjengelig på telefon og epost døgnet rundt. Vi forsøker å innfri alle ønsker så langt det lar seg gjøre. Ønsker du å ha med kjæledyret ditt kan du gjøre det, bare gi oss beskjed på forhånd. Gratis parkering og gratis lademuligheter har vi også. Gratis kaffe, kakao og te venter på deg uansett når du kommer hit.

Et hyggelig opphold hos oss er bare en telefonsamtale, en epost eller noen tastetrykk. Ikke vær i tvil: legg din overnatting til Birkebeineren Hotell på ditt neste besøk til Lillehammer.

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer