Overnatting Lillehammer

Er du på utkikk etter overnatting Lillehammer for din ferie, treningsopphold eller overnatting i jobbsammenheng, er Birkebeineren Hotell stedet for deg. Her tilbyr vi noe av den rimeligste overnattingen i Lillehammer kombinert med best mulig service. Vi vil nemlig gjerne bli valgt også neste gang du trenger overnatting Lillehammer. Her er mulighetene for rom mange: du kan få stort dobbeltrom, vanlig dobbeltrom, enkeltrom eller en leilighet hvor du er helt for deg selv på baksiden av hotellet. Uansett hvilket rom du måtte velge, vil de ansatte være tilgjengelig for deg døgnet rundt og gi deg gjestfrihet i øverste klasse. For oss er det viktig at du trives når du er her.

Søker du etter overnatting Lillehammer, vil Birkebeineren Hotell gi deg ro fra sentrumsstøyen samtidig som du kun er en 10 minutters gåtur unna. Omringet av mange flotte turområder er dette virkelig hotellet for deg som ønsker mange turmuligheter mens du er på overnatting Lillehammer. Selvfølgelig er vi også hotellet for deg som bare ønsker å slappe av, eller deg som ønsker å gjøre litt arbeid i rolig og renslige omgivelser. Vi tilbyr deg en stor lounge med tilgang til kaffe og annen varm drikke gratis døgnet rundt, samtidig som du kan få kjøpt mineralvann, vin og øl, samt noe snacks nede i vår resepsjon. Vi vil alltid være behjelpelig om du skulle trenge ett møterom, servering til dette møtet og hjelp til det tekniske. Med flere møterom i ulike størrelser og finner vi den beste løsningen for deg og dine medarbeidere.

Er dere en treningsgruppe er Birkebeineren hotell det perfekte valget hvis du søker overnatting Lillehammer. Lokalisert mellom flere sportslige arenaer gir deg muligheten til å finne treningssenter, løpebane, fotballbane, hoppanlegg, turstier og sykkelstier rett utenfor hotellrommet ditt. Her ved Birkebeineren hotell tilbyr vi måltider når enn du og din treningsgruppe måtte ønske det, fra dyktige kokker som tilpasser seg dine ønsker og preferanser.

Om du ikke velger å ha måltider på hotellet, vil vi allikevel servere deg en god og variert frokost fra kl. 07-10 hver eneste morgen. Når du så har spist og føler deg klar for en ny dag, er mulighetene mange når du er på overnatting Lillehammer. For deg som ønsker muligheter på ski, alpint eller rulleski ligger det ulike anlegg korte kjøreturer unna. Rett ovenfor hotellet ligger Birkebeineren skistadion hvor det er en stor rulleskibane du kan trene på. Om vinteren er det lagt til rette for lange langrennsløyper, både rett utenfor døren, 3 minutter kjøretur ovenfor hotellet eller på Nordseter og Sjusjøen som begge ligger en 20 minutters biltur unna. Tar du bilen et kvarter nordover finner du Hafjell alpinanlegg. Vi har også bussmuligheter tur/retur Hafjell hvis du ikke ønsker å kjøre privat. Andre sportslige aktiviteter du kan velge når du er på overnatting Lillehammer er bob- og akebane, curling, klatring, sykling på utfordrende baner, fotball og basketball for å nevne noen. Alle aktivitetene ligger i nærheten av Birkebeineren Hotell. Etter en lang dag med aktiviteter på snø eller barmark, kan komme tilbake og slappe av med badstue, en varm kopp kakao/kaffe eller en kald øl på rommet eller i loungen.

Ser du etter overnatting Lillehammer, vil Birkebeineren Hotell være helt perfekt for deg som ønsker at det skal være stille og fredelig rundt deg når du slapper av. Hvis du trenger dagligvarer ligger nærmeste dagligvarebutikk kun 5 minutters gåtur fra hotellet. Fortsetter du 7 minutter lengre ned etter du har vært i butikken, finner du Lillehammers sjarmerende gågate. Her finnes det flere kaféer, restauranter, frittstående og annerledes butikker som et fint alternativ til de velkjente kjedebutikkene, og ikke minst hyggelige barer som serverer deg god drikke. De ulike barene har sitt eget musikkpreg, så spør oss gjerne før du vender nesen ned til sentrum. I gågata kan du besøke Lillehammer Kunstmuseum for kunstneriske innslag fra veletablerte kunstnere. Du kan besøke Lillehammer Kino og ta med familien på en hyggelig film som avslutning på en flott matopplevelse i en av mange restauranter rundt om i byen. Ønsker du å besøke et tradisjonelt kjøpesenter kan du besøke Strandtorget. Dette kjøpesenteret ligger kun 7 minutters gange nedenfor gågata. Her har de et utvalg av de tradisjonelle kjedebutikkene innen elektronikk, mote, sko, servering og velvære samlet i ett bygg. Har du gått ned til Strandtorget til fots, anbefaler vi at du tar bussen opp igjen; derfra er det en del høydemeter opp til oss.

Ved å velge Birkebeineren Hotell når du leter etter overnatting Lillehammer vil du få en av de beste prisene byen har å tilby. Våre ansatte jobber kontinuerlig for at du som gjest skal ha ett best mulig opphold og vil alltid være tilgjengelig for deg. På Birkebeineren er det rolige omgivelser, stor og gratis parkering med lademuligheter for din el-bil. Du vil få behagelige senger uansett hvilket rom du måtte velge, og en tv hvor du kan se på den underholdningen du måtte ønske. I tillegg til de vanlige kanalene, har alle våre tv’er Apple-TV slik at du kan se på akkurat det du vil, når du vil.

Leilighetene som tilbys på Birkebeineren Hotell er perfekt for dere som er en familie, vennegjeng eller arbeidere som ønsker å slappe av i ett eget område. Alle leilighetene våre har 2 bad, 3 soverom, stor stue, veranda og eget kjøkken. Her kan dere lage egne gode måltider og føle at det kun er dere og ingen andre i nærheten. Så hvis du ser etter overnatting Lillehammer til en større gruppe/familie, vil leilighetene våre passe perfekt for dere.

På Birkebeineren Hotell er vår første prioritet deg som gjest. Vi er der døgnet rundt for å sørge for at du skal trives og er alltid tilgjengelig for å være behjelpelig med det du måtte trenge, lure på eller ha hjelp til. Ikke nøl med å spørre en av oss om du lurer på noe. Vi kan hjelpe deg med det du måtte trenge, både over telefon, men også om du møter oss i resepsjonen. Velger du å overnatte på Birkebeineren Hotell når du skal på overnatting Lillehammer vil vi gjøre alt for at du trives. Vi ønsker nemlig svært gjerne å ha deg som gjest også neste gang du leter etter overnatting Lillehammer. Og da må vi sørge for at du får en fint opphold hos oss den første gangen du besøker oss.

Lillehammer er, som de aller fleste vet, en OL-by fra 1994. Det er vi fortsatt stolte av og det er derfor et stort fokus på vinteraktiviteter på Lillehammer. Det er alltid litt ekstra spesielt når snøen legger seg. Ofte har vi snø fra november og helt fram til april-mai, og det er dermed ikke uten grunn at Lillehammer kan kalles en vinterby.

Det finnes en rekke transportmuligheter for deg som kommer utenfra byen og man kan enkelt la bilen stå parkert på Birkebeineren Hotell når man skal utforske nærområdet både sommer som vinter. Her er det tilrettelagt for at du kan gå gjennom hele Lillehammer by, det er sykkelløyper for deg som ønsker å utforske byen på to hjul og vi har også utlån av el-sykler på hotellet. 10 minutter fra hotellet vårt finnes Lillehammer Skysstasjon med alle tog- og bussmuligheter. Det går ofte tog fra Oslo og opp til Lillehammer, og også fra Trondheim går det nå flere tog daglig. I tillegg er det gode bussforbindelser både til og fra Lillehammer og innad i byen.

På sommeren er også mange muligheter i Lillehammer, selv om det sies å først og fremst være en vinterby. Overnatting Lillehammer er også hyggelig når du velger å besøke byen om sommeren. Med en rekke turdestinasjoner, sykkelløyper og ikke minst Hunderfossen Eventyrpark. Hunderfossen Eventyrpark ligger 20 minutters biltur nordover. Parken er en god samarbeidspartner av hotellet, så spør oss gjerne for tips før du drar av gårde.

Vi har også en stor badeplass like ved Birkebeineren Hotell: Badedammen. Badedammen er den lokale badeplassen, og om sommeren møter du flere lokale som ønsker å kjøle seg ned på varme dager. Vannet er som regel svært forfriskende; det kommer via den godt kjente Mesnaelva, som også er en fin tursti, og ned. Det er med andre ord kaldt og friskt fjellvann, som har litt oppvarmet av solen hvis du er heldig.

Andre hyggelige ting å gjøre når du er på overnatting Lillehammer er et besøk til Maihaugen. Maihaugen er et av Norges største friluftsmuseer, og her finner du en rekke historiske hus og gårder. I tillegg er det flyttet opp flere gamle bygårder fra sentrum, og det er derfor laget et eget Lillehammer sentrum på Maihaugen.

Barnas gård, som ligger ved siden av Hunderfossen Eventyrpark er en besøksgård med mange forskjellige dyr å hilse på. I tillegg er det tilrettelagt for lek og moro for barna, og et besøk her pleier å falle i smak.

Det er alt i alt en rekke aktiviteter å følge med på gjennom sommeren i hele Lillehammer-regionen, så her er det bare å ta turen for en innholdsrik sommer i vår sportsfylte by.

Lillehammer er en by bestående av 28.000 mennesker, og er akkurat stort nok til at vi som bor her ikke kjenner alle vi møter på vår vei. Samtidig er det mange kjente fjes i butikker og restauranter, og det er sjelden lokalbefolkningen tar en tur til byen uten å hilse på noen kjente. I tillegg til lokalbefolkningen bærer Lillehammer preg av å være en studentby. Med 6000 elever som studerer ved Høgskolen i Innlandet merkes det som regel at studentene har reist hjem i julen og på sommeren. Om sommeren er byen riktignok fylt av turister, og det er mye liv i gatene. Da bør du være tidlig ute med å bestille overnatting Lillehammer, slik at du kan sikre deg overnatting på ditt førstevalg. Og det er heller ikke til å stikke under en stol at det er godt å komme tilbake til Birkebeineren Hotell etter en travel tur til byen. Her kan du trekke deg tilbake i rolige og behagelige omgivelser.

En rekke arrangementer går av stabelen gjennom året og Lillehammer kan sies å være en av landets fremste arrangementsregioner. Helt siden OL i -94 har byen utviklet seg til å kunn by på ett enormt utvalg av idretts- og kulturarrangementer både i naturen og på sportsanlegg. Her kan du enten lene deg tilbake og nyte konkurransen, eller velge å delta selv. Vi har for eksempel en hel uke dedikert til litteratur, en uke dedikert til jazz og flere uker til vintersporten. Her er det absolutt noe som er verdt å få med seg, uansett hva du liker.

Er du av typen som liker en utfordring burde du også få deltatt på Birken. Birkebeinerrennene kan nå by på konkurranse i både sykling, løping og ski. Under de ulike Birken-arrangementene er vi et foretrukket valg når det kommer til overnatting Lillehammer, med vår supre beliggenhet rett ved målområdet. Vi tilpasser oss tider, busser og selvsagt frokosten for deg som må tidlig av gårde, uavhengig av hvilket arrangement du skal delta på.

Uansett hvor lenge du måtte ønske å være vår gjest, tilpasser vi oss dine ønsker så langt vi klarer. Våre «stay longer» rabatter gir deg bedre pris jo lengre du bor hos oss. Dette gjelder overnatting Lillehammer i både rom og leiligheter. Uansett hvor lenge du ønsker å bo hos oss, skal vi behandle deg som vår viktigste gjest og være der for deg når du måtte trenge det.

I vår resepsjon finner du nødvendige ting som kan ha blitt glemt igjen hjemme, som tannkrem, tannbørste og dusjsåpe. Vi har et godt utvalg av snacks og mineralvann, samt mye god vin, bobler og øl. Så her er det lagt til rette for at du kan kose deg med noe godt i både glass og mage.

Resepsjonen vår ble pusset opp i 2020 og har gitt et nytt liv i hotellet vårt. Vi fortsetter oppussingen videre, og nå er det flere rom som får en oppfriskning. Neste gang du kommer til oss kan det med andre ord hende det har skjedd enda flere endringer. Og kanskje bør du legge neste besøk til oss nok en gang, for å oppleve enda flere nyheter?

Med et stort utvalg av forskjellige sitteplasser både rundt i resepsjonen og oppe i vår lounge, kan større grupper samles til spill, gode samtaler og hyggelige stunder. Vi har også store TV’er som gjør det mulig å få med seg de store sportslige øyeblikkene mens dere er på besøk. I møterommene våre har vi muligheten for å spille av filmer. Vi kan med andre ord omgjøre møterom til kinosal, slik at dere som gruppe kan nyte en god film i fellesskap.

Ønsker du å stå på skøyter eller ake på vinteren, eller spille fotball eller andre utespill på sommeren så har vi utlån av dette i resepsjonen helt gratis. Bare spør oss om det du måtte ønske å låne, du skal ikke se bort fra at vi kan ha noe liggende som passer deg. Har du glemt en telefon- eller pc-lader kan vi være behjelpelige med det også. Vi strekker oss langt for at du som gjest skal være fornøyd med ditt opphold når du forlater Birkebeineren Hotell.

Ankommer du hotellet på en søndag er det dessverre ikke noen søndagsåpen butikk i Lillehammer, men mulighetene for take-away fra mange av Lillehammers restauranter er store. Du kan også bestille en velkomstpakke til leiligheten slik at dere har litt mat og drikke når dere ankommer hotellet.

I staben på Birkebeineren Hotell ligger mange års kunnskap om å hotelldrift og kundeservice. Alle som jobber her ønsker at du som gjest skal føle deg velkommen og godt ivaretatt når du er på besøk hos oss. Vi er alltid tilgjengelig på telefon, så om du lurer på noe på nyttårsaften eller midt på sommeren vil alltid en ansatt fra kunne svare deg når du ringer. Vi er tilpasningsdyktige slik at du skal få det oppholdet du ønsker. Vi kan for eksempel ordne og arrangere det meste av aktiviteter som er tilgjengelig i nærområdet. Som samarbeidspartnere av Brenneriet spisested og nattklubb, Bryggerikjelleren og Hunderfossen Eventyrpark har vi det beste av opplevelser å anbefale både innen mat, drikke og underholdning for hele familien.

Ulikt de andre hotellene her i byen som tilbyr overnatting Lillehammer, kan du hos oss bo i egne leiligheter som kun dere har tilgang og der dere kan føle dere hjemme. I tillegg er dere bare en kort spasertur fra sentrum av Lillehammer. Disse leilighetene kan måle seg i pris og kvalitet med noe av det rimeligste som tilbys her i byen, uavhengig av på hvilken årstid du besøker oss på.

Birkebeineren Hotell er i stadig utvikling og etter den nye resepsjonen åpnet i mars 2020 er vi stadig på utkikk etter nye forbedringsmuligheter. Litt etter litt vil hotellet vårt få høyere standard slik at din overnatting Lillehammer skal bli enda bedre. Målet vårt er ikke å skape luksus, men trivsel og et sted du føler deg hjemme på. Så lenge du som gjest trives her hos oss, trives vi på jobb. Er det noe som ikke faller i smak vil vi gjøre vårt beste for å endre dette slik at du skal få ett enda bedre opphold.

Er du en hyppig turgåer eller bare ønsker å oppleve Lillehammer til fots, er Birkebeineren Hotell det perfekte stedet for deg å bo når du skal besøke Lillehammer. Gjennom Lillehammer by renner Mesnaelva og denne ligger rett på utsiden av hotellet. Her er det mulig å gå langs elva i skogen og nyte roen med suset fra elva og fugler som kvitrer. Er det en varm sommerdag finnes det også gode bademuligheter langs elva som du kan benytte.

Ønsker du en utfordring, men samtidig en fantastisk utsikt over byen, er Lysgårdsbakkene rett bak hotellet. Lysgårdsbakkene er det olympiske anlegget fra OL i 1994 som rommet både åpnings- og avslutningsseremonien. Ved siden av hoppbakken er det 930 trappetrinn opp til toppen. Orker du å gå alle trappetrinnene opp til toppen, kan du nyte utsikten. Ta med noe godt å drikke og spise, da kan du virkelig nyte når du kommer deg til topps.

Skulle du være i tvil om hvor du skal bo når leter etter overnatting Lillehammer, vil vi sterkt anbefale deg å legge turen til oss. Her får du en rimelig pris, god kvalitet, hyggelig ansatte som jobber for deg og ett hav av muligheter å utforske byen med en perfekt plassering.

Uansett om du er på besøk hos oss sammen med en treningsgruppe, på en forretningsreise, klassetur eller bare på ferie, er Birkebeineren stedet for deg som vil oppleve alt Lillehammer har å by på, men likevel få stillheten og de gode naturopplevelser rett utenfor døra.

 

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer