Sommerferie hos oss?

Grønn skog og sprudlende fossefall

På sommeren er Lillehammer en koselig by å være ute i. Her er det mange grønne områder, både i sentrum og i resten av byen.

Rett utenfor hotellet ligger badedammen i Lillehammer, med sine fine grøntområder, benker og solplasser. Vannet kommer rett fra fjellet, og er forfriskende på varme dager. En tur oppover langs Mesnaelva på sommeren er også et herlig skue med sine mange fossefall, fuglekvitter og blomster. Vi er nærmeste nabo til Mesnaelva, så dette er en enkel aktivitet som passer for alle.

Kombinér en hyggelig bytur med en is og et glass forfriskende drikke i Søndre Park mens barna leker på gresset rundt fontenen.

Andre muligheter

I Lillehammer og i området rundt finnes det en rekke ulike aktiviteter, både for store og små. Maihaugen ligger ti minutters gange fra oss. Hafjell Bike park har supre muligheter for deg som har lyst på en artig dag på sykkel. Her er det løyper for alle ferdighetsnivå. Har du lyst til å sykle i noen av landets kuleste skogsstier har du flaks: disse ligger rett ovenfor oss og du kan ta sykkelen fra hotellet. Hunderfossen Eventyrpark er et eventyr for alle. Ønsker du for eksempel å kombinere et opphold hos oss med billetter til eventyrparken, kan du bestille dette her. En tur opp i Lysgårdsbakkene gir en fantastisk utsikt over Lillehammer. Lillehammers gågate, Lillehammer Kunstmuseum, Lillehammer kino, Tyrili Klatresenter, Jorekstad Fritidsbad, Lilleputthammer.

Vi har nok å by på – spørsmålet er om du har satt av nok tid?

Sommer på Birkebeineren Hotel | Lillehammer | Foto: Geir Olsen
Svarga | Birkebeineren Hotel | Lillehammer
Lillehammer Sentrum
Eventyrslottet i Hunderfossen Eventyrpark | Lillehammer

Birkebeineren er et koselig hotell med fantastisk beliggenhet på Lillehammer. Her kan du føle deg hjemme, selv om du er borte. Slå deg ned i peisestua med en bok, og sitt med bena i sofaen hvis du vil. Her skal du kose deg!

Velkommen til oss!

Birkebeineren

Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer